ΤΟ ΠΡΩΤΟ 9ΘΕΣΙΟ FIAT TAXI DOBLO ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

H Fiat Κουμαντζιάς Α.Ε. με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του το 9θέσιο Fiat Taxi Talento ειδικής μίσθωσης! Το Fiat Taxi Talento Combi έκδοσης Long αποτελεί το 4ο κατά σειρά Fiat Taxi Talento που κυκλοφορεί στη Βόρεια Ελλάδα και το 1ο στο νομό Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την νέα νομοθεσία για τα Taxi Ειδικής Μίσθωσης, το όχημα παραδόθηκε σε μαύρο χρώμα. 

Τα 1600 κυβικά σε συνδυασμό με τους 125 ίππους και τον οικονομικό diesel κινητήρα (με μέση κατανάλωση 5,9L/100km) καθιστούν το Fiat Talento ως την καλύτερη επιλογή Taxi Ειδικής Μίσθωσης. Ο κάτοχος του νέου Taxi απολαμβάνει επιπροσθέτως όλα τα aftersales προνόμια της καμπάνιας ΤΑΧΙζεις της FIAT Κουμαντζιάς Α.Ε. αφού έχει τοποθετήσει το αυτοκόλλητο της FIAT Κουμαντζιάς Α.Ε.: δωρεάν γνήσια λιπαντικά FIAT σε κάθε service, service και το Σάββατο χωρίς ραντεβού και αναμονή, 24ώρη εξυπηρέτηση, ειδική τιμή πακέτου service (120€+ΦΠΑ: εργασία και ανταλλακτικά κάθε 20.000 χλμ) και επιπλέον εκπτώσεις σε εργασία και ανταλλακτικά. Όλα αυτά αποτελούν τα προνόμια της καμπάνιας TAXIζεις που προσφέρει μόνο η FIAT Κουμαντζιάς Α.Ε.


Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια Fiat Taxizeis μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.koumantzias-fcagroup.gr/dianomeas/fiat/vreite-to-oxima-sas/taxizeis