Μοντέλα

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις τρέχουσες προσφορές

Σύνοψη

Fiat Professional Panda Van

Βενζίνη - Πετρέλαιο - Φυσικό Αέριο/Βενζίνη
69 - 85 CV / 51 - 59 kW
3,9 - 5,2 (l/100km)
5
97-132 g/km (Euro 6D)
Μηχανικό/Επιλογή κίνησης 4X4
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €227,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

To Panda Van αγαπά τη δουλειά και, επιλέγοντάς το, εξασφαλίζετε ένα αξιόπιστο, αποδοτικό, οικονομικό, ανθεκτικό και πρακτικό όχημα.
Στο Panda Van κάθε στοιχείο είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει όλα όσα επιθυμούσατε πάντα από ένα επαγγελματικό όχημα.
Διατίθεται σε εκδόσεις με κίνηση στους δύο (4Χ2) και στους τέσσερις τροχούς (4Χ4).

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Άλλα Χαρακτηριστικά

Στυλ

Το Panda Van είναι προϊόν του πρωτοποριακού εργοτασίου Pomigliano d’Arco στη Νάπολητο οποίο κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα της κατηγορίας του από την World Class Manufacturing.
Εκτός από τις στιλιστικές λεπτομέρειες που το καθιστούν μοναδικό, όπως οι απαλές αλλά δυναμικές γραμμές και το αεροδυναμικό εμπρός μέρος με τις υπερυψωμένες δέσμες προβολέων, αυτό που πραγματικά κάνει τη διαφορά είναι η ποιότητασχεδιασμού και κατασκευής : υλικά υψηλής αντοχής, ακουστική άνεση, μεγάλη προσοχή στο φινίρισμα και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας για μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Panda Van σας προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο ώστε η δουλειά σας να γίνεται όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα, όπως το εργονομικό ταμπλό με τα εύκολα στη χρήση χειριστήρια, το υδραυλικό τιμόνι Dualdrive™ για πιο εύκολους ελιγμούς στην κίνηση της πόλης.

Ασφάλεια

Oι μετακινήσεις και η εργασία με το Panda Van είναι απόλυτα ασφαλείς (4 αερόσακοι, ABS με Brake Assist System, ESP), και αποδοτικές καθώς ο κινητήρας πετρελαίου εξασφαλίζεί μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Χώρος φόρτωσης

Το Panda Van ξεχωρίζει χάρη στο χώρο φόρτωσης που φτάνει το 1 μ3 με επίπεδη επιφάνεια, η οποία κάνει ακόμα πιο εύκολη τη φόρτωση και την εκφόρτωση, για μέγιστο μέγεθος φορτίου και εύκολη πρόσβαση με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια.
Οι δυνατότητες τoυ Panda Van δεν τελειώνουν, όμως, εδώ: οι πρακτικοί γάντζοι στήριξης σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε το φορτίο σας με απόλυτη ασφάλεια.

Επίπεδο εξοπλισμού

Έκδοση Pop, με κομψό ταμπλό από ανθρακίτη και ταπετσαρία Easy Tricot.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

Fiat Professional Panda Van

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Fiat Professional
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.