Μοντέλα

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις τρέχουσες προσφορές

Σύνοψη

Fiat Professional Talento

Πετρέλαιο
120 - 125 HP
5. 6 - 6.9 (l/100km)
4-5
155 - 170 g/km (Euro 6)
Χειροκίνητο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €227,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Εξαιρετικά ταλαντούχο. Η χωρητικότητα του φορτίου είναι στην κορυφή της κατηγορίας του. Είναι συμπαγές και ευκίνητο. Με ευελιξία και ικανότητα προσαρμογής σε όλες τις ανάγκες, αποτελεί τον τέλειο συνεργάτη για επαγγελματίες. Το νέο Talento είναι όλο αυτό και πολλά άλλα.
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Χαρακτηριστικά

 

Η προσαρμοστικότητα κάνει τη διαφορέ σε αυτό το van. Το Talento μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε είδος επαγγελματικής δραστηριότητας και τις εξειδικευμένες ανάγκες της.

 

Ευελιξία και προσαρμοστικότητα

Καλύτερη στην κατηγορία του ικανότητα φόρτωσης, εξαιρετικά συμπαγές και ευέλικτο: όλα αυτά και ακόμα περισσότερα στο Νέο Talento. Το μοντέλο με τις γενναιόδωρες εσωτερικές διαστάσεις, τη μεγάλη ευελιξία και την ικανότητα να προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για όλους τους επαγγελματίες στους δρόμους της πόλης και σε ανοιχτούς δρόμους.

Απόδοση

Το Talento εξοπλίζεται με μια πλήρη γκάμα κινητήρων Euro 6, συμπεριλαμβανομένου του αξιόπιστου κινητήρα TwinTurbo, με σύστημα Traction+ και ESC με Hill Holder: για να σας επιτρέψει να εργαστείτε οπουδήποτε χρειαστεί. Ένας αξιόπιστος, ισχυρός και αποτελεσματικός ως προς τα κόστη λειτουργίας κινητήρας ο οποίος αποδίδει ισχύ έως και 125 HP. Ιδανικός για να σας οβηθήσει στην εργασία σας, με υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση.

Ασφάλεια

Με σύστημα αντιμπλοκαρίσματος φρένων, ηλεκτρονικό κατανεμητή δύναμης φρεναρίσματος και  υδραυλική υποβοήθηση φρεναρίσματος.

Το Traction βελτιώνει την ελκτική δύναμη του αυτοκινήτου στις πιο απαιτητικές επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση. Κάτω από συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης σε οποιονδήποτε κινητήριο τροχό, η μονάδα ελέγχου ανιχνεύει την ολίσθηση και τον φρενάρει, μεταφέροντας την κινητήρια ροπή στον τροχό με την μεγαλύτερη πρόσφυση. Με αυτό τον τρόπο η απόδοση του αυτοκινήτου είναι πιο άνετη. Για εγγυημένη βέλτιστη σταθερότητα και χειρισμό. 

Το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και ευστάθεια διαχειριζόμενο ανεξάρτητα τη δύναμη φρεναρίσματος στους τροχούς όταν παίρνετε μια στροφή. Αποτρέπει την ολίσθηση των τροχών, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ολίσθησης του αυτοκινήτου και εγγυάται άψογη ελκτική δύναμη κάτω από όλες τις συνθήκες.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

Fiat Professional Talento

Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Εκδόσεις