Μοντέλα

Σύνοψη

124 Spider

Βενζίνη
140 HP / 103 kW
5.1 - 8.5 (l/100km)
2
Euro 6
Χειροκίνητο - Αυτόματο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €223,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Σχεδιασμός

Ακριβώς 50 χρόνια μετά, ο πρωτότυπος σχεδιασμός του 1960 έχει επιστρέψει σε ένα roadster που έχει δημιουργηθεί για καθαρή οδηγική απόλαυση: το Fiat 124 Spider.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Περιγραφή

Ο σχεδιασμός της δεκαετίας του 60 έχει επιστρέψει, σε ένα αυτοκίνητο που έχει δημιουργηθεί για καθαρή οδηγική απόλαυση

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Απόδοση

Εξαιρετικά προηγμένος βενζινοκινητήρας 1.4 Turbo MultiAir, 140 ίπποι, χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και ροπή 240 Nm. Για εξαιρετικές επιδόσεις και περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου. Με τον κινητήρα που είναι τοποθετημένος κατά μήκος και μπροστά και την μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς, το Fiat 124 Spider έχει ιδανική κατανομή βάρους για να εξασφαλίσει εξαιρετική, δυναμική απόδοση.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εσωτερικός χώρος

Μια αποκλειστική και γνήσια οδηγική εμπειρία από ένα σπορτίβ αυτοκίνητο με ένα εικονικό σχεδιασμό από το 1960. Επιστρέφει για να σας γεμίσει με έξαψη κάθε φορά που ακουμπάτε το τιμόνι. Πολυτελές εσωτερικά, κουμπιά ελέγχου φιλικά στο χρήστη και υπολογιστής ταξιδιού. Είστε έτοιμοι να απολαύσετε κάθε εκατοστό του δρόμου μέσα στο Fiat 124 Spider;

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Τεχνολογία

Βάλτε φωτιά στον δρόμο και κάντε τον δικό σας!

Μπροστινά φανάρια με τεχνολογία full LED και AFLS (Adaptive Front Light System) για την κατεύθυνση της φωτεινής δέσμης ανάλογα με την ταχύτητα και τη διεύθυνση της στροφής , καθαριστήρες μπροστινών φαναριών και αισθητήρες βροχής και φώτων: έλεγχος και ορατότητα πάντοτε. Με το 124 Spider ο δρόμος είναι δικός σας.

Οθόνη 7'' με έλεγχο πολυμέσων, έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες όλες οι λειτουργίες που χρειάζεστε. Ράδιο DAB με σύστημα Bose και 9 ηχεία. Συνδεσιμότητα Wifi και Bluetooth, δυο θύρες USB και μια είσοδος AUX. 

Είσοδος στο αυτοκίνητο, κλείδωμα και εκκίνηση χωρίς κλειδί για εκείνους που ο χρόνος τους είναι πολύτιμος και δεν μπορούν να περιμένουν.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

124 Spider

Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα εξοπλισμού